kruiden infusen

Bij ons geen standaard voorverpakte kruidenthees,
maar eigen samenstellingen met kruiden die echt werken!

Voor jou als consument

Al eens last van  ontstekingen, pijn, spijsvertering die niet zo vlot verloopt,
slaapproblemen, menstruatie ongemakken, …
Wil je ondersteuning bij de zwangerschap of bij ontspanning?
Kruidenthees kunnen je gezondheid ondersteunen op een (H)eerlijke en eenvoudige manier!

…lees meer

Voor jouw onderneming

Wil jij meer authenticiteit in je gamma?
Wil jij je klanten laten genieten van een unieke beleving?
Een kruidenthee exclusief samengesteld voor jouw onderneming met de extra troef dat ze de gezondheid ook nog ondersteunt!

…lees meer

bij honing

De (H)Eerlijke Honing !

Voor jou als consument

(H)Eerlijke honing van onze eigen bijtjes
en andere BIJproducten die ze ons bezorgen

…lees meer

Voor jouw onderneming

Wil jij de natuur een handje toesteken?
Een gepersonaliseerd geschenk voor werknemers of klanten?

…lees meer

honingraat

Workshops

Voor jou als consument

Wil je meer te weten komen over kruidenthees, de bijtjes of andere BIJproducten?

Kijk dan in onze kalender voor onze volgende workshop

Voor jouw onderneming

Wil jij graag een workshop organiseren bij jouw onderneming?

Lees hier meer voor de mogelijkheden

Wat gaat er van mondje tot mondje?

blije consumenten

Sinds geruime tijd had ik last van brandend maagzuur en zure oprispingen. Ik vroeg Eef om voor mij een oplossing te vinden met infusietherapie aangezien ik graag infusen drink. Daarop stelde zij voor mij een infuus samen en sinds ik dit drink zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd! Mercikes Eef! Jouw ventri-infuus is trouwens ook een schot in de roos! Ik kan mijn buscopan veel vaker aan de kant laten na het eten van de `foute dingen`!

Sandra

Ik heb het infuus 1 keer genomen. Ik had toen buikkrampen, iets na het opdrinken van het infuus was het beter! Ik ga er meer van gaan drinken. Verder kan ik zeggen dat de thee heel lekker is.

Judith

Na heel wat maandelijkse ongemakken en pijn ben ik gestart met het menstru-infuus. Elke dag van mijn regels, gebruik ik 4 tot 6 tassen van dit infuus. Ik neem het zelfs mee naar het werk. Het verlicht heel wat van mijn klachten en ik kan de dag door zonder pijnstillers. Bovendien ook erg lekker!

Marijke

Eerlijke en kwaliteitsvolle infusen! Voor de eerste twee die ik heb geprobeerd (ventri en bronchi) ben ik alvast gewonnen… ze zijn goed werkzaam en lekker!!! Tnx Eef! Ook de honing is heerlijk!!!

Carmen

Al aan mijn 2de pakje menstru infuus bezig, zo blij dat ik dit ontdekt heb! Pijn is met 80% vermindert, pak geen pijnstillers meer, ik drink 4-6 tassen/dag. Kan tenminste functioneren van de eerste minuut dat ik mijn regels heb!

Stéphanie

Ook ondernemingen zijn tevreden

Heerlijke, gepersonaliseerde kruideninfusie laten maken door Eef! Ze kwam eerst langs voor een gesprek om ons te leren kennen. Toen ze enkele weken later ons de infusies kwam laten proeven zat het al meteen helemaal juist! De ‘All about Eve’ infusie was geboren en is helemaal representatief voor onze zaak!

Eveline, All About Eve

Een eigen kruidenthee op maat van Bee Fit is voor mij niet alleen een creatieve meerwaarde. De werkzame stoffen van het infuus ondersteunen én versterken de dagelijkse werking en het aanbod in de beweegruimte. Het proces doorlopen samen met Eef was verrijkend, vernieuwend en verrassend. En dan heb ik nog niets gezegd over de gezellige smaaktest in de tuin. Een aanrader.

Eline, Bee Fit Bewegingscoaching

Nieuwtjes & Kalender

Tips & Tricks

Onze laatste nieuwe ontwikkelingen, de do’s en dont’s van kruidenthees, honing,…

Ontdek ze hier

Evenementen – workshops – marktjes

Plaatsen waar je onze producten kan zien, voelen, ruiken, proeven,…  en een gezellige babbel met ons kan doen

 kijk in onze kalender

verder kan je ook nog op de hoogte blijven door onze facebookpagina te volgen